Alla inlägg under juni 2009

Av klara - 22 juni 2009 17:25

Hej allihopa, nu sitter jag pa internet-cafeet i Lendas, sodra Kreta och kampar med tangentbordet, som ar sjukt olikt mitt vanliga. Jag har ingen aning om hur varmt har ar, men jag gissar pa sjukt varmt. Har bara brant mig pa 3 stallen an sa lange, sa det ar ju chill. Vi har ju bara varit har i snart 4 dagar, men har redan matt behovet av sol, bad och varme. Jag har idag lovat mig sjalv att aldrig mer klaga pa kyla, och langtat till Nordpolen.


Jag & Hugo bor pa hotell Zorba, ganska fett, sa vi dansar varje kvall. Nej skamt asido, men det ar fint och allt ar frid och frojd! Hoppas ni har en finfin sommar hemma i Sverige! 

Av klara - 18 juni 2009 12:15

Tid till avresa: Ca 1 h 45 min

Klädstatus: Endast handduk

Packstatus: Måste bestämma vilka/hur många Gossip Girl-böcker som ska med, och packa hela mitt handbagage

Känslomässig status: Sjukt nervös, men taggad


Jag kännerändå Peppe Eng inom mig, men jag känner också svårigheten med att packa det sista. Typ passet, var ska man packa ner det? Jaja, det löser sig väl. Hoppas ni får 2 finfina veckor i alla fall! Kanske hinner blogga där nerifrån, vet inte. Puss på er!

Av klara - 17 juni 2009 18:32

I feel it in my fingers, I feel it in my toes. Jag tyckte att nu är det ju inte så mycket kvar att göra, ska bara ladda ner en lite ljudbok. Synd att den enda ljudbok jag hittar är "Brott och straff". Hmm, jag som tänkte ha en rolig semester, inte en djup och filosofisk semester. Jag kämpar nu för att finna "Blues brothers"-soundtracket. Går sådär. Som tur är är nästan alla mina kläder i tvätten så jag kan inte packa mer fast jag hade önskat det.


Idag har jag städat mitt fab-rum, fikat med min fina papa och passat och hämtat mina brorsbarn. Och nu ska jag då packa alltså. Och mysa med min mamma, kanske äta thaimat? :) Hoppas ni får en fin kväll, ni lär höra frånmig ikväll, elelr imorgon innan jag åker. Puss!

Av klara - 17 juni 2009 00:08

Fan vad jag gör av emd mycket pengar hela tiden. Jag köper 100 onödiga saker/dag känns det som, och ibland något litet nödvändigt. Idag har jag köpt 1 body butter, 1 par flipflop (till Grekland), tofsar och sol-lypsyl. Dessutom passade jag och mami på att åka till Malmö och Second Hand affärer, så då köpte jag ett linne, ett par jeans-shorts och en stickad tröja också. Jaja, allting var ju nödvändigt, säger vi!


Idag var jag först med stan med min fina Aso, och sen då i Malmö med mama, och sen åkte vi till Ystad där min fina Gudmorra Karin firade att hon blivit färdig psykoanalytiker. Sjukt god mat och mys i trädgården! 


Nu ska jag sova, för nu är det natt. 

Av klara - 15 juni 2009 20:06

Hej kära ni, nu ligger jag här i Pulan igen, som vanligt och är på jakt efter en "grekisk-gudinne-klänning", tycker jag skulle sitta fint nu sådär inför Grekland. Tyvärr segar internet sig ganska mycket, så det är sjukt segt. Ska nog dra ut på den lilla staden imorgon och shoppa lite!


Jag var sjukt nöjd med Sushin! Det är ju ändå gott, skulle haft lite mer soya och lite mindre sjögräs, så hade allt varit finfint. Men det var mys i gräset och gott och allt. Glad Klair :)


Nu ska jag kanske ta mig samman och städa mitt rum medan alla andra leker i Botan. Eller något i den stilen, lite choklad hade inte suttit fel. Eller spenat! Haha, ja vi får se hur det blir. Puss & kram!

Av klara - 15 juni 2009 13:13

Hej kära läsare, och välkommen till Sommarlov àla Klair. Nu har jag haft Sommarlov i tre dagar, och jag har inte gjort någonting överhuvudtaget. Och det känns sjukt bra. Jag har mest legat här i Paula, myst lite med Hugo, ätit massa onyttig mat och så. Det är det bästa med att det regnar på lovet, man slipper ha pressen att vara ute.


Ja, idag skall väl följa de andra mönsterna från föregående dagar. nejmen jag ska faktiskt äta lunch med Hugo, sushi ska det bli. Har sjukt splittrade känslor för sushi, men ska försöka lära mig att gilla det idag. 


Annars har jag egentligen otroligt mycket att göra inför torsdag, när jag åker bort i 2 veckor till Kreta. Typ köpa grejer och skriva en packlista. 


Och, innan jag slutar, största nyheten som ingen får missa, Stina-Lee är gravid! 


Over and out. 

Av klara - 12 juni 2009 09:33

Godmorgon bloggen! Jag tror att detta är första gången i mitt liv det regnar på skolavslutningen. När jag gick på Palettskolan 1-6, hade vi vår avslutning ute om det var fint väder, och då fick alla föräldrar plats. Om det skulle regna fick vi vara inne i matsalen, och då fick inga föräldrar plats. Jag var livrädd varje år för att min mamma inte kunde komma dit, men solen sken varje år. På Svaneskolan tror jag också att det var fint väder, jag minns i alla fall inte sånt här ösregn. Jag hade ju planerat vit-blommig klänning, men det blir nog inte så. Det är ett annat moment, klänningen. Den köpte jag och mamma alltid, och det var superviktigt att ha en fin klänning. I år tar jag nog en mörkblå, högst osomrig. Eller kanske en svart med blommor. Ja, så gör vi! 


Idag börjar sommarlovet, och jag kan verkligen inte förstå det. Det är helt sjukt! Och om mindre än en vecka är jag på Kreta. Fan vad läskigt det känns. Skolan är ju ändå en så stor del av sitt liv, så det känns jättekonstigt att slippa gå dit. Tyvärr har jag en uppgift jag måste göra över sommaren, i Svenska, men det blir nog bra. Annars ska det bli så otroligt skönt att slippa läxor. 


Nu ska jag snart gå in till min söta, sovande pojkvän med frukost på sängen. Hoppas ni får en fin skolavslutning allihopa!

Av klara - 11 juni 2009 13:16

Nu ska de sparkas ut, de där treorna!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards