Alla inlägg under januari 2009

Av klara - 30 januari 2009 17:44

Hej allihopa, idag är det fredag och jag är så glad för det!


Haha, citat från Bellas mest gay videoblogg, synd att jag kunde det utantill! Menjag är faktiskt glad för det, ska bli skönt med helg fast den är fullbokad. Min klass har varit med i en film om mobbning och övervikt, så under helgen ska vi på utbildning inför att åka ut i skolor ochvisa filmen och prata om övervikt. Ska bli superspännande, och säkert jättenyttigt i många sammanhang. Sen ska vi få massa fin mat, och bowla på BigBowl i Malmö! På söndag är det filmpremiär på SF, och då får man vara snygg också, det är ju kul! 


För övrigt har jag idag varit hos min kära optiker och beställt 2 par bågar, ett par svarta och ett par bruna, exakt likadana. Men man fick 2 till priset av 1, så det var ju lite skitsamma. Jag tänkte börja varva lite emr linser och glasögon, tror inte mina ögon mår så bra. Sen gick jag till Gina Tricot, galen rea där, köpte en röd myströja för 49 kr! Kändes fint!


Ikväll ska jag först laga mat med mamma, och sen hoppas jag att det händer något ball! Hoppas ni har det bra, pusspuss!

Av klara - 29 januari 2009 23:30

Klockan är 23.30, och för alla er som läst min fina blogg (med ny, ful, design, ska jobba lite mer på den) innan vet ju att det är för sent för mig att skriva ett normalt, sammanhängande inlägg. Om det skulle vara någon som läser min blogg för första gången nu så ska jag presentera mig såhär:


Hej allihopa, mitt namn är Klara, jag är 17 år, och bor i Lund med min mamma, fast mina vänner som jag umgås mest med hemma är min säng som heter Paula, det är Mio som döpt den, inte jag, mina fina gosedjur, och råttan Remy från Råttatouille-spelet. Jag går estetisk musik i 2:an på Spyken, och är inte särskilt estetiskt kompetent, jag sjunger mest, precis som alla andra. På min fritid sjunger jag i kör, är musikalledare för 9-åringar, umgås med mina fina pojkvän Hugo, eller kanske ibland med mina kompisar, lyssna på en massa olika musik och så brukar jag äta ganska mycket, och titta på Top Model. Min blogg är en typisk egoblogg, men det känns bra att dela sina tankar med någon annan. Lite så!


Sådärja, där fick ni!


Nu liger jag i min baby-Paula som jag ju nyss nämne och gosar med min MacBook som jag dock inte nämnde, men som är viktig för mig, och lyssnar på fina Salem al Fakir. Han är mys han! Imorgon börjar jag egentligen 8.20, men jag ska till optikerna 9.40, så jag tänkte faktiskt ta mig frihetenatt stanna hemma tills dess. För er då som inte vet allt om mig, så hatar jag optikern. Men nu ska jag skriva ut ett recept så jag aldrig mer behöver gå dit, utan bara kan ta allting på internet. Sen är det helg! Tänka sig! Veckan har gått fort, den gör lätt det när man har en sån fin pojke som jag har som jag får umgås med. Och äta glass och titta på film med. Mm, puss gulle!


Nu ska jag försöka få en liten blund! Är faktiskt ganska trött nu. Sov så gott allihopa! Puss & kram!

Av klara - 27 januari 2009 19:26

Jag sitter här i soffan med min rosa, juicy mjukisbyxor, och kollar på mina bloggarkollegor, såsom Bella, Nils, Kissie, Katrin, Stina & Kenza. Det är ju viktigt att inspireras av andra. Såhär skulle jag nog kunna uttala mig:


Bella: Bella smyger sig in i vårt undermedvetna och rör runt med en liten träslev. Utan att vi märker det. Det är läskigt, och det är farligt för mänskligheten, fast hon är smart egentligen.


Nils: Nisse är bäst, ingen protest! han skriver bäst, förutom djurfilmerna. Är trött på dom. Annars är han fin. Bäst var det när han åt julmat och hade tagit en bild på sin norrländska julkorv som såg ut som en kroppsdel som jag inte äger.


Kissie: I don't get it. Hon är lika gammal som mig, och hon ser otroligt mkt äldre ut. Hon dricker varje helg och lägger upp en massa bra bakistips. Hm, borde sluta läsa.


Katrin Zytomierska: Karin är min nya, eller snarare Katrins pappa är min nya. Han verkar sjukt skön. Katrin är öppen som fan, och det gör henne ball. Men det är ju inte precis något som man bryr sig om.


Stina-Lee: Åh nej, finns det något värre än sånna pinsamma videobloggar som hon gör? Fast hon verkar som en skön tjej, men det känns lite ytligt.


Kenza: Fattar inte riktigt grejen som som gör henne så fantastisk. Hon är snygg, men modellbilderna är inte så fina. Och hon gillar Tokio Hotel, så jag kan inte ta henne seriöst.


Klaratiara: Mm, fantastico, så intressant och bra. Som Sara sa en gång: Klaras blogg handlar om mat, godis & hennes pojkvän. Jag har en egoblogg, jag skriver bara om mitt eget arma liv. Men det känns helt okej ändå.


Slutsats: Frågan är; vad gör en bloggare till en bra bloggare? Ingen aning, men min vinnare är Nils. Och på andra Katrin. Om man inte räknar med mig själv alltså.


För att fortsätta på egotemat kan jag berätta att jag har det fetaste provet imorgon i ljudteknik som jag inte fattar någonting av. Som jag sa till Isak idag "tyvärr hade jag för mycket känslor igår, så jag kunde inte plugga". Amen det är så ibland, man måste kunna ta hand om sig själv innan man kan ta hand om något annat. Så nu ska jag hem till Hugo & äta glass, för jag har jätteont i min arma hals. Inte helt okej. Plus att jag har en arg mamma som inte förstår dealen med att blogga framför att plugga. Haha, puss på er alla!


Av klara - 26 januari 2009 09:33

Det finns en ny Ben & Jerry-glass i Usa med Obama-inspiration, den heter "Yes pecan"!! Helt underbart ju!

Av klara - 26 januari 2009 00:12

Nu har det äntligen gått min "Blondinbella-fria-månad", och 4 minuter över 12 kastade jag mig glatt in på bloggen. Och jag blev otroligt besviken. Jag uppmanar er allihopa, sluta läsa. Visst hon är ball, och vissa åsikter är helt okej, men jag måste säga att jag mått bättre utan hennes propaganda. Att hon åkte ut ur Let's Dance kändes bra tyckte jag, jag har t.o.m gått med i Anti-Blondinbella på facebook. Observera att det är Anti-"Blondinbella", inte anti-"Isabella Löwengrip", för hon är en duktig tjej på många sätt. Men jag tror inte man mår bättre av självaste bloggen. Katrin är den nya Bella!

Fast där är det snarare bloggen som är bra, inte själva personen. 


Jaja, allt är egentligen försent för att diskuteras, och jag imorgon börjar jag kl. 12.00, och innan dess ska jag skriva färdigt kulturhistorian, duscha och testa glasögon tänkte jag. Och gå till Nordea. Sen har jag 2 lektioner, och sen måste jag börja plugga ljudteknik, och sen ska jag på Lukkan-ledar-möte. Inte så pepp faktiskt. Är mer pepp på Paula. Måste städa mitt rum imorgon, så kanske ni får lite före och efter bilder.


Sålänge får ni den här gamla fräscha bilden på mig & brorsdottern Hilda i Washington. ungefär sådär känner jag mig just nu!


Puss och godnatt på er alla!

Av klara - 25 januari 2009 19:37

Hej allihopa!

Nu var helgen sluut, och det är sorgligt. Jag hade helst haft helg hela veckan, helst på onsdag. Men helgen har varit myspysig med Hugo, och jag & Hillan jobbade på Kultan i 9 hemska timmar ā 0 kr på lördagen. Så nu ska jag skriva kulturhistoria-arbetet som ska vara inne imorgon, och det känns inte helt okej. Och då ska vi inte tala om ljudtekniksprovet.. Haha, hörs senare! Pusspuss

Av klara - 23 januari 2009 16:41

Hej alla, längsen jag skrev!

Igår var det alltså den omtalade Spymf-konserten (alla 2:or & 3:or på estet spelar på mejeriet). Vi fick det ärofyllda uppdraget att inleda hela konserten. Det var jättekul, och gick jättesnabbt, men bra. Fast för snabbt, jag ville bara stanna på scenen, haha!Kom hem sent igår, för jag hjälpte till att städa, men jag började 11.50 idag, så det var chill! Nu ska jag plugga Kulturhistoria, inte alls fett :( Hörs snart, puss!

Av klara - 19 januari 2009 08:11

Här får ni några ego-bilder på mig från gårdagens session, i min nya klänning, som är förvånansvärt lik korven, alltså Koritsias gamla blåa klänning!


 


 

 Här ser ni mitt arma hår, som den elaka frisören klippteav Fast här ser det ju ganska långt ut ändå. Gillar inte riktigt lockigheten...


Nu blir det frukost, och sen en chilldag i skolan, med ensemble, håla & kör! Puss och kram!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards