Alla inlägg under mars 2009

Av klara - 14 mars 2009 20:48

Jag & mamma tittar på melodifestivalen, när E.M.D sjunger, mamma tittar på Danny


Mamma: Usch vad töntig han ser ut i den hatten, han kan ju ändå se lite fräsig ut

Klara: Nej, det kan han faktiskt inte

Mamma: Jodå, den grabben har glimten i ögat


Haha, än så länge hejar vi på Måns i alla fall! 

Av klara - 13 mars 2009 18:44

Hej finebloggen!

My spirit is gone, jag har varit sjuk idag, och ändå inte orkat skriva ett ynka litet blogginlägg. Det är riktigt dåligt, inte ens litet om hur förkyld jag är.. Hela min dag har gått åt till att titta, ha öppna ögon, och äta ostriskakor. Och dricka apelsinjuice. Så mina partyplaner ikväll är finished, jag satsar mer på Let's Dance eller nåt. 


Som tur är så lagar min mamma exakt vad jag vill att hon ska laga, potatisgratäng, har varit sugen på det sjukt länge. Med mycket ost. Mumma.. 


Jaja, helg nu, och jag känner i min kropp att det kommer bli en seg historia-helg, prov på tisdag. Fast på söndag är det sista dagen inför att gå ut i skolor och prata om fetma med mr. Jan Linell, så då blir det opp och hoppa! Hoppas ni har en fab kväll allihopa!

Av klara - 11 mars 2009 11:52

Nu visade det sig att vara såhär; jag har ingen svenska idag. Och då kände jag; jag skiter i gympan, så börjar jag 13.40 Så nu har jag 2 timmar kvar. Perfekt! Jag har pluggat historia, tittat lite på tv, druckit té. Mkt bättre än att gå omkring på Spyken i 4 timmar!


I alla fall, jag surfar runt och kollar på mina kollegor i bloggvärlden, och känner inspirationen. T.ex av Saras blogg känner jag fotoinspirationen, hon tar alltid fina foton. Så jag tog min superdåliga kamera från Netto och gick runt i huset och kände inspirationen. Tänkte på att jag inte visat så mkt av min lägenhet för er. Så jag tänkte visa er små utvalda delar ibland!


Mitt fina silversmyckesskrin i silver som jag har fått av Mamma



Farfars gamla gitarr som jag äntligen lärt mig att stämma


Nu är det dags för Gehörsplugg! Harmonisering.. Pussen på dussen!


Av klara - 11 mars 2009 09:04


Jag ser riktigt töntig ut, men jag pluggar i alla fall!

Av klara - 11 mars 2009 08:01

Klara kravlar sig upp som en amfibie, klockan är 07.20, hon kämpar mot tröttheten, klär på dig, äter frukost, försöker hålla ögonen öppna, kollar in fronter (där man ser om lärarna är sjuka) där det står att lilla fröken psykologi inte är här idag. Attans, jag kunde ha sovit 1,5 timme till. Men nu är det bara att bita ihop och göra något ball av den här morgonen! Typ historia. Hmm, fan vad sur jag blir. Fast det är ju ändå skönt att bara sitta här och slöa i 2 timmar. Sen är det gympa. Jaja, nu ska jag hämta mitt té, ni lär ju se mig mer dessa timmar! Puss

Av klara - 10 mars 2009 20:22

Jag har hittat mitt fina motionssätt, att simma. Det är som terapi för mig, man guppar lite, tittar ner på 5 meter vatten under en. Vattnet omfamnar en, lite kallt i början men blir snart perfekt. Simmade 500 meter idag, har ont i min axel, så jag pallade inte fortsätta! Och det hela tog en timme! Klara är glad, nöjd och lite hungrig.


Resten av kvällen ska spenderas på psykologi, och tidig läggdags! Hoppas ni har det bra, pusso!

Av klara - 10 mars 2009 18:55

Åh herregud vilka lyckokänslor som sprudlar i min kropp! Min älskade lilla dator funkade inte, den ville inte ansluta till nätverket, med brustet hjärta ställde jag mig i ComHem-support-kön, och det tog bara 7 minuter att få prata med riddaren i den skinande rustningen, Jesper. Hans lugnande norrländska röst i mitt öra, och plötsligt så lyste alla knapparna grönt istället för rött! LYCKA! Hmm vad skönt!


Idag har jag iaf varit med snygge-Hugo och lagat mat, ätit med min papa, och nu ska jag iväg och simma! Ciao!

Av klara - 9 mars 2009 14:19

Hej allihopa!

Idag är det ingen skola, och inte imorgon heller, och det är extremt skönt. Riktiga slappedagar! Nu kanske ni undrar lite över rubriken, och det är sant, jag har suttit i Hugos lägenhet i 2,5 timmar helt själv. Hugo & Valle är i höör och tittar på dragspel, och jag kände att jag inte palla sticka hem, så nu har jag suttit här och skrivit ett Lukkan-manus om tiden, som jag ändå är ganska nöjd med! Och nu kanske jag ändå ska ta och läsa lite psykologi. Vill bara visa en söt bild jag hittade:


 

Jag & Selma Fiffi Margareta från dopet i lördags! Ni ser alla den ömsesidiga kärleken! 


Hoppas ni alla har en fin ledig dag! Puss och kram!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards